STORITVE SERVISA URARSTVA BUKOVEC

V urarstvu Bukovec vam zagotavljamo strokoven in vrhunski servis za vse vrste ur. Tako ročne, stenske, stoječe, namizne, žepne kakor tudi za budilke in ostale vrste ur. Poleg zahtevnejših poporavil mehanskih in kvarčnih ur menjamo tudi baterije, stekla in pasove za ure, našim strankam pa strokovno svetujemo pri vseh zahtevnejših popravilih ročnih ali stenskih ur. Storitve urarstva Bukovec v Novem mestu, kjer se nahaja prodajni in servisni salon zajemajo tudi vodotesne teste, graviranje, poliranje in svetovanje pri pravilih in nakupu novih ur. V današnjem času ure ne kažejo le točnega časa ampak so lahko tudi lep nakit, ki sledi novodobnim svetovnim modnim trendom.

ZAMENJAVA PASOV

Opravljamo storitev menjave in krajšanja vseh vrst kovinskih in gumijastih pasov. V urarni imamo veliko izbiro usnjenih pasov vseh barv in širin, kovinske pasove, pasove iz silikona in kavčuka. Glede na znamke ur, pa vam naročimo pas po vnaprejšnjem naročilu (to so predvsem originalni pasovi, ki si jih nekatere stranke želijo imeti).

ZAMENJAVA BATERIJ

Menjamo baterije na vseh vrstah ur, raznih daljinskih upravljalnikih ali avtomobilskih ključih. Baterije ravno tako menjamo na športnih urah: POLAR, SUNTO GARMIN, itd.

PRODAJNI PROGRAM UR

Ročne ure:

Tissot, Certina, Longines, DKNY, Fossil, Adidas, Emporio Armani, Diesel, Danish Design, Carly Roy, Pierre Lannier, Eichmuller , Casio, Polar..

Budilke raznih oblik motivov in velikosti kakor tudi radijsko vodene budilke, stenske ure od preprostih kvarčnih raznih oblik pa vse do mehanskih v omaricah priznanih nemških proizvajalcev. Na voljo tudi zelo iskane in posebne ure kukavice. Nudimo tudi radijsko vodene st. ure, stoječe ure, žepne ure in vse ostale vrste ur!

GRAVIRANJE

Na željo stranke na uro graviramo ime, datum ali morda kratko posvetilo. Za graviranje smo sodobno opremljeni in strokovno podkovani.  Graviramo tudi na rabljene ure na željo stranke. Graviran tekst nosi vsekakor posebno težo, še posebej kadar je ura darilo od nekoga nekomu.

TESTIRANJE VODOTESNOSTI

Vodotesnost ure je odvisna predvsem od stanja tesnil, ki so podvrženi tako času kakor tudi spreminjajočim vremenskim vplivom. Tako mraz kakor tudi vročina ali vlaga doprinašajo, da tesnenje postopoma popušča zato vam nudimo testiranje vodotesnosti v naši urarni. V kolikor testiranje vodotesnosti še niste opravili ali pa je od zadnjega testiranja minilo več kot leto in pol priporočamo, da to postorite preden lahko nastane večja škoda. Vodotesnost testiramo z aparatom za testiranje vodotesnosti. Vodotesnost je označena na spodnji strani ure ali na številčnici. Izraža se v atmosferah ali v metrih.  Po potrebi je potrebno zamenjati tesnila na pokrovčku, gumbih in kroni.

DARILNI PROGRAM

V urarstvu Bukovec so na voljo darilni boni v namen nakupa ure določeni osebi ob osebnih praznikih. Vrednost darilnega bona pripravimo po želji stranke.

 

Urarstvo Bukovec 2015 / Izdelava strani: www.1-5internet.si / E-kontakt: info@1-5internet.si